Đề thi học kì 2 môn Anh lớp 11 có đáp án năm 2014 (P2)

Các em tham khảo phần 2 Đề thi học kì 2 môn tiếng Anh lớp 11 có đáp án năm 2014. Cập nhật thứ sáu ngày 18/4/2014.

ĐỀ THI HỌC KÌ 2 MÔN ANH LỚP 11 NĂM 2014 

Choose the word whose underlined part is pronounced differently from that of the others from 1 to 3 

1. A. accomplished         B. indulged                 C. practised          D. stamped

 2. A. race                 B. maintenace             C. danger             D. discharge

 3. A. accompany             B. occupy                    C. simply            D. hobby

 Fill in each  blank with one suitable word or phrase from 4 to 7

Television is one of man's most important (4)…….of communication. It brings pictures and sounds from around the world into millions of homes. A person with a television set can sit in his house and watch the President make a speech or visit a foreign country. He can see a war being fought and watch statesmen try to (5) ……. peace .Through television, home viewers can see and learn about people, places, and things in faraway lands. TV even takes its viewers out of this world. It brings them (6) ……. ofAmerica's astronauts as the astronauts explore outer space.

      In addition to  all these thing, television brings its viewers a steady stream of programs that are (7) ……. to entertain. In fact, TV provides many more entertainment programs than any other kind. The programs include action-packed dramas, light comedies, sporting events and motion pictures.

 4. A. procedure               B. technology              C. manner            D. means

 5.A. move around          B. make out          C. bring about             D. carry around

 6. A. looks                       B. covering                  C. coverage          D. views

 7. A. designed           B. monitored               C. built up                   D. patterned

 Choose the best option to complete the sentence from 8 to 27

 8.  A. May I take this CD to my room, please?          B . ....

A. You’ve done a good job.                      B. Yes. It was my favourite, too.

C. OK. Thre’s no doubt about it.               D. Sure. But remember to bring it back.

 9.  A. I think teenagers like us can change the world.                        B .....

A. You’re right. We can’t do it.               B. Neither do I.   

C. I bet !                                            D. I can’t agree with you more.

 10. Cycling and karate are among her hobbies

A. entertainment              B. amusement             C. pastime            D. pursuits

 11.   Dinosaurs became ............. millions of years ago.

A. disappear               B. endangered                 C. extinct            D. lost

 12.   Many efforts have been made to protect ............. animals.

A. dangerous                   B. endangered                 C. in danger      D. endanger

 13.   Demonstrations were held as a gesture of ... with the hunger strikers

A. solid                   B. solidarist                C. solidarity               D. solidarism

 14.   He has the ability to generate..............in others

A. enthusiastically           B. enthusiastic            C. enthusiast       D. enthusiasm

 15.  My parents were  ashamed ............... my bad manner.

A. on                      B. at                         C. of                     D. through

 16.  My neighbors always indulge ............... my affairs.

A. in                        B. with                             C. on              D. to

 17.  By the time the police…., the thieves ..the stolen money.

A. arrived - hid                                         B. arrived - had hidden   

C. had arrived - had hidden                       D. was arrived - had been hidden

 18.  I was tired . If I ..............some food , I  .............. hungry.

A. had – would not be                               B. had had – would not have been         

C. have – will not be                                 D. had – would not have  been

 19. Not only her parents  but also  I .............. angry.

A. are                        B. am                      C. has been          D. is

 20.  Her trousers …..new, but his ….not

A. look – are             B. looks – are              C. looks – is       D. look – is

 21.  The scientist produced a working model……reliable tests could be conducted.

A. on that                 B. which                   C. for which                    D. on which

 22.  She isn’t the last person…………………the program

A. to sponsor        B. who she  sponsored         C. sponsoring             D. sponsored

 23.  We thoroughly enjoyed the music………….. at the concert last night

A. which heard             B. we heard          C. that is heard          D. what we heard

 24.  Did you get the message …..  the special meeting ?

A. that concerning           B. concerning          C. which it  concerned    D. to concern

 25.  Both Jimmy and Cathy …...................me the truth.

A. was told             B. were told                 C. have  told          D. has  told

 26.  It was the houses ……..

A. what were sold by the agent.                            B. that were sold by the agent.

C. that was sold by the agent.                             D. that the agent was sold .

 27.  Neither I nor my friend …..to theUSA.

A. are going               B. am going                C. were going          D. is going

Choose the best option to have the same meaning with  the above  sentence from 28 to 30

 28.  The house I was born and grew up was destroyed in an earthquake 10years ago.

A. I was born and grew up in the house destroyed in an earthquake 10years ago.

B. I was born and grew up in the house was destroyed in an earthquake 10years ago.

C. The house was destroyed that I was born and grew up in an earthquake 10years ago.

D. The house was destroyed in which I was born and grew up  an earthquake 10years ago.

 29.  My sister doesn’t come back home. My brothers don’t , either.

A. Neither My brothers nor my sister comes back home. 

B. Not only my brothers but also my sister comes back home.

C. Either My brothers or my sister comes back home.      

D. Both my brothers and  my sister come  back home.

 30.  I discovered my mistakes years later.

A. It is my mistakes that I didn’t discover years later.                 

B. It was my mistakes that  discovered years later.

C. It was my mistakes that I discovered years later.                   

D. It was  my mistakes that was discovered years later.

Read the passage carefully, then choose the correct answer  from 31 to 34

The sun today is a yellow dwarf star. It is powered by thermonuclear reactions near its center that change hydrogen into helium. The sun has existed in its present state for about 4 billion, 600 million years and is thousands of time greater than the earth.

       By studying other stars, astronomers can predict what the rest of the sun's life will be like. About 5 billion years from now, the core of the sun will become smaller and hotter. The surface temperature will fall. The higher temperature of the centre will increase the rate of thermonuclear reactions. The outer regions of the sun will expand approximately 35 million miles, about the distance to Mercury, which is the closest planet to the sun. The sun will then be a red giant star. Temperatures on the earth will become too hot for life to exist.

       Once the sun has used up its thermonuclear energy as a red giant, it will begin to shrink. After it becomes smaller to the size of the earth, it will become a white dwarf star. The sun may throw off huge amounts of gases in violent eruptions called nova explosions as it changes from a red giant to a white dwarf.

     After billions of years as a white dwarf, the sun will have used up all its fuel and will have lost its heat.

 31.  What is the primary purpose of this passage?

A. To describe changes that the sun will go through .                  

B. To discuss conditions on earth in the far future.

C. To present a theory about red giant stars.                                

D. To alert people to the dangers posed by the sun.

 32. It can be inferred from the passage that the sun.

A. is rapidly changing in size and brightness                    

B. has been in existence for ten billion years

C. will continue as a yellow dwarf for another ten billion years. 

D. is approximately halfway through its life as a yellow dwarf.

 33.  What will probably be the first stage of change as the sun becomes a red giant?

A. Its sun will throw off huge amounts of gases.             

B. Its surface will become hotter 'and shrink.

C. Its centre will grow smaller and hotter.                        

D. Its core will cool off and' use less fuel.

 34. When the sun becomes a red giant, what will conditions be like on earth?

A. It will become too hot for life to exist.                      

B. It will be enveloped in the expanding surface of the sun.

C. Its atmosphere will freeze and become solid.              

D. It will be destroyed in nova explosions.

Choose the word whose main stress is placed differently from the others from 35 to 36

 35.A. extinction            B. environment        C. agriculture          D. establishment

 36. A. sophisticated          B. recreation           C. population        D. entertain

Choose the underlined part among A, B, C or D that needs correcting from 37 to 40

 37.   Either Mr. Andersin or Ms Wiggins are going to teach our class today.

A. or          B. today                           C. are                               D. Either

 38. Neil Armstrong was the first person walking on the moon in 1969

A. was                  B. walking                       C. first               D. in 1969

 39.   Pollution is a topic of such important today that even elementary school children are well-informed about its danger.

A. its                  B. well-informed             C. Pollution                D. important

 40.   The last person leaving my party was George, my closest friend

A. leaving                 B. was                     C. the last                  D. closest 

-------- The end ----------

ĐÁP ÁN ĐỀ THI HỌC KÌ 2 MÔN ANH LỚP 11 NĂM 2014  

1B

2D

3B

4D

5C

6C

7A

8D

9D

10D

11C

12B

13C

14D

15C

16A

17B

18B

19B

20A

21D

22A

23B

24B

25C

26B

27D

28A

29A

30C

31A

32D

33C

34A

35C

36A

37C

38B

39D

40A

 
Tuyensinh247 sẽ tipees tục cập nhật các đề thi học kì 2 môn Anh lớp 11 tiếp theo các em chú ý theo dõi nhé!
 
Tuyensinh247 tổng hợp

>> Học trực tuyến Lớp 11 trên Tuyensinh247.com. Cam kết giúp học sinh lớp 11 học tốt, hoàn trả học phí nếu học không hiệu quả.

Viết bình luận: Đề thi học kì 2 môn Anh lớp 11 có đáp án năm 2014 (P2)

  •  
Gửi bài tập - Có ngay lời giải!