Đề thi học kì 2 môn Anh lớp 11 có đáp án năm 2014 (P4)

Tiếp nối phần 2 của Đề thi học kì 2 môn Anh lớp 11 năm 2014 Tuyensinh247 tiếp tục cập nhật phần 4 các em tham khảo chi tiết đề và đáp án dưới đây.

ĐỀ THI HỌC KÌ 2 MÔN ANH LỚP 11 NĂM 2014 

A. LANGUAGE KNOWLEDGE (4,0 pts -  0.25 pts for each correct answer)

Choose the word whose underlined part is pronounced  differently from the others

1. A. planned             B. watched               C. walked            D. missed

2. A. builds              B. plants               C. answers              D. animals

Choose the word whose stress pattern is different from the others:

3.A. money             B. machine            C. many                D. mother

Choose the best answers:

4.Grass for animals is a ... resource.

A. renewable          B. nonrenewable          C. limited             D. clean

5. Killing ... animals for fur, skin and food should be banned.

A. dangerous          B. endangering       C. endanger     D. endangered

6. The activities are home based. They organized ...

A. outdoors       B. at house     C. at home      D.  in the house basement

7. He ... to HCMC last year and I ... him since then.

A. moved/didn’t see                        B. moves/haven’t seen     

C. moved/haven’t seen                  D. moved/hadn’t seen

8. Do you know the man about ... they’re talking?

A. whom             B. whose               C. that            D. A & C are correct

9. Mexico City, ... has a population of over 10 million, is probably the fastest growing city in the world.

A. which            B. whose                C. that             D. A & B are correct

10. That pupil is very lazy. My sister can’t teach him English.

A. That pupil is too lazy that my sister can’t teach him English.                          

B. That pupil is too lazy for my sister can’t teach him English.

C. That pupil is too lazy for my sister to teach him English.                                

D. B & C are correct.

11. It was through the Internet ... they got that song.

A. who             B. which                       C. whom                    D. that

12. We have time to see ... the museum or the cathedral, but not both.

A. neither             B. but also                 C. either                   D. nor

13. Both the boss and his workers ... robbed last night.

A. is                     B. are               C. were                        D. was

14. The novel ... over 100 years ago is still relevant today.

A. writing                  B. written             C. write                 D. wrote

15. The 27-year-old Soviet cosmonaut became the first person to eat and drink in ______.

A. weight          B. weighting        C. weightless        D. weightlessness

16. No one is better cook than his mother, ______?

A. is she              B. isn't she           C. are they               D. aren’t they

C. READING (2.0 pts - 0.25 for each correct answer)

Read the passage carefully and complete the statements about the text 

My favourite sport is swimming. I learned to swim when I was five and I have been to the swimming pool at least twice a week ever since.

You do not need much special equipment if you want to learn to swim – only a pair of swimming trunks if you are a boy, or a swimming costume and a cap if you are a girl. When you start you may like to use a ring or some water-wings. Try to find a good teacher. You must learn to keep your balance in the water and then your teacher will show how to move your arms and legs so that you move along smoothly and easily start making good progress.

Most people learn the breaststroke first and then go on to backstroke and crawl. After that, you can learn to dive. Diving is probably what I like doing most when I go to the pool. I am particularly interested in swimming faster than anyone else but I love trying to dive as gracefully as possible.

Swimming is not an expensive sport and it is very good for all the muscles in your body. I would recommend anyone at any age to take up swimming as a hobby.

 17. The writer says that ………………………..

A. he has been to the swimming pool twice since he was five.

B. he went to the swimming pool twice a week when he was five.

C. he has been to the swimming pool only twice since he was five.

D. he went to the swimming pool twice when he was five.

18. According to the writer, ………………………..

A. it costs a lot to learn to swim.

B. one must buy a lot of special equipment for swimming practice.

C. one must use a water-wing for swimming practice.

D. special equipment doesn’t matter a lot when one learns to swim.

19. The writer advises us to ………………………..

A. learn to dive before practising swimming.

B. learn to swim under a trainer’s guidance.

C. start learning to swim since the age of six.

D. to keep your arms and legs from moving along in the water.

20. The writer likes to ………………………..

A. practise hard so as to become a fast swimmer.

B. play around in the water only.

C. practise diving as gracefully as possible.

D. take part in swimming contest.

 Choose the word or phrase (A, B, C, or D) that best fits each space in the following passage.

For many young people sport is a popular part of school life and being in one of the school teams and playing in matches is very' important. If someone is in a team it means a lot of extra practice and often (21)______________a Saturday or Sunday away from home, as many matches are played then.

It can also (22)____________traveling to other towns to play against other school teams and then staying on after the match for a meal or drink. Sometimes parents, friends or other students will travel with the team to support their (23)____________side.

When a school team win a match it is the (24)___________school which feels proud, not only the players. It can also mean that a school becomes well-known for being good at certain sports and pupils from that school may end up playing for national and international teams so that the school has some really famous names associated with it!

21. A. spend             B. spending           C. to spend             D. spent

22, A. involve             B. make               C. cause              D. force

23. A. personal           B. individual          C. private           D. own

24. A. quite                B. all                    C. whole              D. most

B. WRITING (2 pts - 0.25 for each correct answer)

Rewrite the following sentences as directed or begin with the words suggested.

25. I haven’t got time to go on holiday. And I haven’t got the money.

      I’ve got neither ……………………………………………………………………………………………

26. We can leave today or we can leave tomorrow – whichever you prefer.

      We can leave either ………………………………………………………………………………………

27. Jim is on holiday and so is Carol.

    Both Carol …………………………………………………………………………………………………

28. The trees grow near the gate of the garden. They have the beautiful flowers.

      The trees …………………………………………………………………………………………………

29. What’s the music? You are listening to that music.

      What’s the music …………………………………………………………………………………………

30. The boy is not tall enough to touch the ceiling.

     The boy is too ……………………………………………………………………………………………

31. He didn’t go to school. He didn’t understand the lesson.

     If he had …………………………………………………………………………………………………

32. Somebody wanted a drink, ……………………………………..?    ( make tag question )

……………………………………………………………………………………………………………

ĐÁP ÁN ĐỀ THI HỌC KÌ 2 MÔN ANH LỚP 11 NĂM 2014 

A. LANGUAGE KNOWLEDGE (4,0 pts -  0.25 pts for each correct answer)

1A

2B

3B

4A

5D

6C

7C

8C

9A

10A

11C

12C

13C

14B

15D

16C

 17A

 18D

19B 

20C 

21 B

22A 

23D 

24C 

B. WRITING (2 pts - 0.25 for each correct answer)

25. I’ve got neither time nor the money to go on holiday.

26. We can leave either today or tomorrow

27. Both Carol and Jim are on holiday

28. The trees which have the beautiful flowers grow near the gate of the garden.

29. What’s the music which you are listening to? (to which you are you listening?)

30. The boy is too short to touch the ceiling

31. If he had gone to school, he could have understood the lesson.

32. Somebody wanted a drink, ………didn’t they........?

Tuyensinh247 sẽ tiếp tục cập nhật các đề thi học ki 2 môn Anh lớp 11 tiếp theo các em chú ý theo dõi nhé!

Nguồn Dethi.Violet

>> Học trực tuyến Lớp 11 trên Tuyensinh247.com. Cam kết giúp học sinh lớp 11 học tốt, hoàn trả học phí nếu học không hiệu quả.

Viết bình luận: Đề thi học kì 2 môn Anh lớp 11 có đáp án năm 2014 (P4)

  •  
Khoá học lớp 2-12 - Tuyensinh247