50 lời chúc 20/11 bằng tiếng Anh hay nhất cho thầy cô giáo

Những lời chúc hay nhất, ý nghĩa nhất gửi tặng thầy cô giáo nhân ngày nhà giáo Việt Nam 20/11. Dưới đây là những lời chúc 20/11 bằng tiếng Anh ý nghĩa nhất bạn nên tham khảo:

Lời chúc 20/11 bằng tiếng Anh hay nhất cho thầy cô giáo

1. Teachers! It is not only on November 20th that I remember you. For me, every day is November 20th. I wish you to be happy forever and be proud of your students who are always your good and excellent students

(Thầy ơi! Không phải chỉ có ngày 20-11 con mới nhớ đến Thầy. Mà đối với con, ngày nào cũng đều là 20 -11.Con kính chúc Thầy mãi vui tươi hạnh phúc và hãnh diện bên những học sinh luôn là con ngoan trò giỏi của mình.)

2. The further I am away from you, the more I am thinking of you. There is no end to your instruction. There is no end to my gratitude. Wish you a good health, peace and happiness.

(Càng ở xa, em càng nghĩ nhiều về thầy (cô). Những lời thầy (cô) dạy bảo và sự biết ơn của em là vô cùng. Chúc thầy (cô) mạnh khỏe, bình an và hạnh phúc)

3. A great thanks to you! You are our teachers who give us a voice, an image and a thought to help build our lives

(Xin cảm tạ Thầy cô - là Thầy cô của chúng em, đã cho chúng em một lời nói, hình ảnh ý tưởng để chúng em xây đắp cuộc đời)

50 loi chuc 20/11 bang tieng Anh hay nhat cho thay co giao

4. I wish I knew some ways to let you know my gratitude. I feel for you my dear teacher but just can't say. So I hope this little card will at least show a part of my warmest appreciation that is coming from the bottom of my heart.

(Ước gì em có thể bày tỏ lòng biết ơn của em đối với thầy, thầy kính mến của em, nhưng thật khó nói nên lời. Em mong rằng tấm thiệp này sẽ bày tỏ phần nào sự biết ơn sâu sắc từ đáy lòng em)

5. Thanks for being my teacher. Happy Vietnamese Teacher’s Day!

(Cảm ơn Thầy (Cô) vì đã dạy dỗ em. Chúc mừng ngày nhà giáo Việt Nam).

6. On occasion of Vietnamese Teacher's Day, I wish you and your family a good health, happiness and success in your life.”

(Nhân ngày Nhà giáo Việt Nam 20-11. Em kính chúc Thầy (Cô) và gia đình được dồi dào sức khỏe, hạnh phúc luôn thành đạt trong cuộc sống).

7. All of your hard work and efforts are greatly appreciated. Happy Teacher’s Day!

(Em biết ơn những nỗ lực và sự vất vả của Thầy (Cô). Chúc mừng Thầy (Cô) nhân ngày Nhà giáo!)

8. Without you, we would have been lost. Thank you, teacher for guiding us, inspiring us and making us what we are today.”

(Không có Thầy Cô chắc có lẽ chúng em đã lầm đường lạc lối. Cảm ơn Thầy (Cô) đã chỉ dạy, truyền cảm hứng cho chúng em để chúng em có được ngày hôm nay). 

9. The further I am away from you, the more I think about you. There is no end to your instruction. There is no end to my gratitude.”

(Càng đi xa, em càng nghĩ nhiều hơn về Thầy (Cô). Những lời Thầy (Cô) dạy bảo chưa bao giờ phai mờ trong tâm trí em).

10. A great thanks to you! You are our teachers who give us recommendations and dreams to build our life.”

(Xin cảm ơn Thầy Cô - Người đã đem đến cho chúng em những lời khuyên, những mơ ước để chúng em xây đắp cuộc đời).

11. To my dearest Teacher

for your patience and caring

for your warm words and sharing

I just want to say thank you

Happy teacher's day!

Gửi tới Thầy (Cô) yêu quý của em

Em chỉ muốn nói lời cảm ơn vì sự kiên nhẫn, chu đáo, những câu nói và sự sẻ chia ấm áp của Thầy (Cô).

Chúc mừng Thầy (Cô) nhân ngày Nhà giáo!

50 loi chuc 20/11 bang tieng Anh hay nhat cho thay co giao

12. To the greatest teacher in the world, Happy Teachers’ Day! Thank you for everything!

(Gửi tới người thầy vĩ đại nhất trên thế giới, Chúc mừng Ngày Nhà giáo! Cảm ơn thầy cô vì tất cả mọi thứ!)

13. I am really grateful because I met the teacher – who gave me inspiration, motivation, and helped me develop my abilities. Happy Teachers’ Day in Vietnam!

(Em thực sự biết ơn vì tôi đã gặp được người thầy – người đã truyền cho tôi cảm hứng, động lực và giúp em phát triển khả năng của mình. Chúc mừng ngày nhà giáo Việt Nam).

14. Thank you teachers for teaching and leading me to be successful like today. Happy teachers day in Vietnam!

(Cảm ơn các thầy cô đã dạy dỗ và dìu dắt em có được thành công như ngày hôm nay. Chúc mừng ngày nhà giáo Việt Nam!)

15. My dear teachers, thank you for lighting up the dream fire in me. If it weren’t for you, you wouldn’t be today. I love you teachers!

(Các thầy cô thân mến, cảm ơn thầy cô đã thắp lên ngọn lửa ước mơ trong em. Nếu không có bạn, bạn đã không có ngày hôm nay. Em yêu yêu thầy cô!)

16. I have this day thanks to the teacher’s merit. I hope you are always happy and happy. Happy Teachers’ Day in Vietnam!

(Em có được ngày hôm nay là nhờ công lao của thầy cô. Em mong thầy cô luôn vui vẻ và hạnh phúc. Chúc mừng ngày nhà giáo Việt Nam!)

17. Thank you for teaching us how to read and write. Thank you for teaching us many good things. On November 20, I wish my teachers always success and happiness!

(Cảm ơn thầy cô đã dạy chúng em cách đọc, cách viết. Cảm ơn người đã dạy chúng em nhiều điều hay. Nhân ngày 20-11, em kính chúc các thầy cô giáo luôn thành công và hạnh phúc!)

18. Thank you teachers for always being the parents, the sibling, the friend who stayed by and followed over us. I hope I can continue to stick with you in the years to come. I love you so much!

(Cảm ơn các thầy cô đã luôn là cha mẹ, người anh, người bạn đã ở bên và theo dõi chúng em. Em hy vọng em có thể tiếp tục gắn bó với thầy cô trong những năm tới. Em yêu thầy cô rất nhiều!)

19. Your dedication is our inspiration. Thank you for always being devoted to the teaching profession. Happy 11/20 teachersb

(Sự cống hiến của thầy cô là nguồn cảm hứng của chúng em. Cảm ơn thầy cô đã luôn tâm huyết với nghề dạy học. Chúc mừng 20/11 thầy cô!)

20. On November 20th, I wish teachers good health and success! (or Wishing you are always beautiful, talented and enthusiastic like now!)

(Nhân ngày 20-11, em kính chúc thầy cô dồi dào sức khỏe và thành công!)

21. Happy Vietnamese Teachers’ Day! We are grateful to you today and every day!

(Chúc mừng ngày nhà giáo Việt Nam! Chúng em biết ơn thầy cô ngày hôm nay và mỗi ngày!)

22. Thank you for being a great homeroom teacher. Happy Teachers Day!

(Cảm ơn cô vì đã trở thành một giáo viên chủ nhiệm tuyệt vời. Chúc mừng ngày Nhà giáo!)

50 loi chuc 20/11 bang tieng Anh hay nhat cho thay co giao

23. Thank you for always interested in us. You are the best teacher in the world. I love you. Have a nice day Vietnamese Teachers!

(Cảm ơn cô vì đã luôn quan tâm đến chúng em. Cô là giáo viên tốt nhất trên thế giới. Em yêu cô. Chúc cô ngày Nhà Giáo Việt Nam vui vẻ!)

24. Wishing you a happy and happy 11/20. You are like a burning torch to light the way for us.

(Chúc cô có một 20/11 vui vẻ và hạnh phúc. Cô như ngọn đuốc cháy sáng dẫn đường cho chúng em vậy!)

25. I wish I could show my immense gratitude to you. But it’s hard to say. I hope this small card will replace me with a partial expression of my deep gratitude from the bottom of my heart.

(Em ước em có thể bày tỏ lòng biết ơn vô hạn của tôi với cô. Nhưng thật khó nói. Em hy vọng tấm thiệp nhỏ này sẽ thay em thể hiện một phần lòng biết ơn sâu sắc từ tận đáy lòng em.)

26. You are the second mother that I love most. Wish you always happiness, beauty and success in your career.

(Cô là người mẹ thứ hai mà em yêu quý nhất. Em chúc cô luôn hạnh phúc, xinh đẹp và thành công trong sự nghiệp).

27. Happy Vietnam’s Teacher day! I am very honored to be her student. I wish you were always beautiful and stick with us.

(Chúc mừng ngày nhà giáo Việt Nam! Em rất vinh dự khi được là học trò của cô. Em chúc cô luôn xinh đẹp và gắn bó với chúng em).

28. Thank you teacher for loving us like a mother for the past 3 years. Wishing your teacher 11/20 beautiful, good job and always loved by students!

(Cảm ơn cô giáo đã yêu thương chúng em như mẹ ruột trong suốt 3 năm qua. Chúc cô giáo 20/11 xinh đẹp, giỏi giang và luôn được học sinh yêu quý!)

29. On the occasion of Teachers’ Day in Vietnam, we would like to send our best wishes to you. Wishing you a healthy and steady step on your career path.

(Nhân ngày Nhà giáo Việt Nam, chúng em xin gửi lời chúc tốt đẹp nhất đến cô. Chúc thầy cô luôn mạnh khỏe và vững bước trên con đường sự nghiệp).

30. Wishing you a teachers day full of happiness!

(Em chúc thầy có một ngày nhà giáo tràn ngập hạnh phúc!)

50 loi chuc 20/11 bang tieng Anh hay nhat cho thay co giao

31. Thank you for teaching, teaching, and giving you a lot of love during the past time. On November 20, I wish you good health, better work in the career of growing people!

(Cảm ơn cô đã dạy dỗ, dạy dỗ và dành rất nhiều tình cảm cho các em trong suốt thời gian qua. Nhân ngày 20-11, em xin chúc thầy luôn mạnh khỏe, ngày càng hoàn thành tốt sự nghiệp trồng người!)

32. On the occasion of Vietnamese Teachers’ Day, I would like to thank you for infusing me with valuable knowledge. Wish the teacher was always as young and enthusiastic as they are now!

(Nhân ngày Nhà giáo Việt Nam, em xin cảm ơn thầy đã truyền cho em nhiều kiến thức quý báu. Chúc thầy luôn tươi trẻ và nhiệt huyết như bây giờ!)

33. Dear teacher, I thank you for your support and light up my path. Have a great day Vietnamese teachers!

(Thầy kính yêu, em cảm ơn thầy đã ủng hộ và thắp sáng con đường em đi. Chúc thầy một ngày Nhà giáo Việt Nam vui vẻ!)

34. A great thanks to my teacher! You are my father who gives us an image, a voice and a thought to help build me life.

(Một lời cảm ơn lớn đến người thầy của em! Thầy là người cha của em, người đã cho em một hình ảnh, một tiếng nói và một suy nghĩ để giúp em xây dựng cuộc sống).

35. Wishing you had a happy Vietnamese Teachers ‘Day with your students! Please accept my respect and best wishes!

(Chúc thầy có một ngày Nhà giáo Việt Nam vui vẻ bên các học trò của mình! Mong thầy hãy nhận sự tôn trọng và lời chúc tốt đẹp nhất của em)!

36. On November 20, I wish my homeroom teacher and family always be happy and happy. I Hope you always love your job and be loved by all your students.

(Nhân ngày 20-11, em xin chúc thầy giáo chủ nhiệm của em và gia đình luôn vui vẻ, hạnh phúc. Chúc thầy luôn yêu nghề và được mọi người yêu quý).

37. Happy Teachers’ Day in Vietnam. I hope you always are in good shape and always accompany us in the future!

(Chúc mừng ngày nhà giáo Việt Nam. Em chúc thầy luôn phong độ và luôn đồng hành cùng chúng em trong thời gian tới)!

38. Thank you for teaching me a subject I thought I could never understand or be interested in. Thank you for making learning fun.

(Cảm ơn Cô đã dạy em môn học mà em đã nghĩ là sẽ không bao giờ hiểu hoặc có hứng thú với nó. Cảm ơn Cô đã làm việc học trở nên thú vị).

39. It has been an honor to get to learn so many things from you. Thanks for inspiring me!

(Quả là 1 vinh hạnh khi học được rất nhiều thứ từ cô. Cảm ơn vì đã truyền cảm hứng cho em!)

40. It’s been a major honor to be able to attend your classes; you taught us in the most possible friendly way! Thank you for being kind to us!

(Quả là vinh hạnh khi tham dự các lớp học của cô, cô đã dạy chúng em một cách thân thiện nhất có thể. Cảm ơn Cô vì đã đối tốt với chúng em).

50 loi chuc 20/11 bang tieng Anh hay nhat cho thay co giao

41. Your wisdom, dedication, and kindness will always lead us to the right path and inspire us to be better human beings.

(Sự thông thái, tận tâm và lòng tốt của Cô sẽ luôn dẫn lối chúng em đến con đường đúng đắn và truyền cảm hứng cho chúng em thành những con người hoàn thiện hơn).

42. Thanks to you, I love this subject more. I hope you will always have good luck and happiness.

(Nhờ có thây cô mà em yêu thích môn học này hơn. Em hy vọng thầy cô sẽ luôn gặp may mắn và hạnh phúc.)

43. I never thought I would love this subject without your inspiration. I really thank you. Have a happy teacher’s day!

(Em chưa bao giờ nghĩ rằng em sẽ yêu thích môn học này nếu không có sự truyền cảm hứng của cô.Em thực sự cảm ơn cô. Chúc cô ngày nhà giáo vui vẻ!)

44. To me, you are the greatest teacher. I respect you with all my heart.

(Đối với em, Thầy/ Cô là người giáo viên tuyệt nhất. Em tôn trọng cô bằng cả con tim.) 

45. Thank you for lighting us up the flame of love for the subjects. On the occasion of Vietnamese Teachers’ Day, I would like to wish you good health and good work!

(Cảm ơn thầy cô đã thắp cho chúng em ngọn lửa tình yêu các môn học. Nhân ngày nhà giáo Việt Nam, em xin kính chúc thầy cô sức khỏe, công tác tốt!)

46. Thank you for helping me gain more knowledge. I’ve always been grateful for your teaching credit.

(Cảm ơn cô đã giúp em có thêm kiến thức. Em luôn biết ơn công lao giảng dạy của cô).

47. Do you know that you are the teacher I love the most? Thank you and for your valuable knowledge. Wish you always happiness and success!

(Cô có biết cô là giáo viên mà em yêu nhất không? Cảm ơn cô và cho những kiến thức quý giá. Em chúc cô luôn hạnh phúc và thành công!)

48. Wish you a meaningful and happy Vietnamese Teacher’s Day. I love you – my second mother.

(Chúc cô một ngày Nhà giáo Việt Nam thật ý nghĩa và hạnh phúc. Em yêu cô – người mẹ thứ hai của em.)

49. Thanks for always taking care of us and reassuring that all of us were doing okay. You are the world’s best teacher! Thank you for everything! 

(Cảm ơn vì đã luôn chăm sóc và trấn an chúng em rằng chúng em đang làm tốt. Cô là người giáo viên tuyệt nhất trên đời. Cảm ơn Cô vì tất cả.)

50. Thank you for helping me supplement my knowledge and studying skills. Wishing you always happy and healthy as now.

(Cảm ơn thầy cô đã giúp tôi bổ sung kiến thức và kỹ năng học tập. Chúc thầy cô luôn vui và khỏe như bây giờ).

Những bài thơ tiếng Anh về thầy cô

1. The Teacher

Remember when we met?
When I was just a kid
And you said to me
"It's okay, we're all friends here"
And treated me like a normal kid?
Well even if you don't
Thank you, as you now mean the world to me
Remember when I first cried in front of you?
When times were tough for me
And you said to me
"It's okay, I'm here"
And it all seemed a little better?
Well even if it's slipped your mind
It made me who I am today.
Remember when you fell apart?
You couldn't cope without your Dad
And I said to you
"It's okay, I'm here for you"
And you put back up your mask?
Because it had slipped that day and I saw
The real you, scared and hiding
Remember when I left you?
To move on to my next stage
And you said to me
"I'll always be here for you"
And we hugged and talked for hours?
You wanted me to chase my dreams
And helped me through my fear
Remember when I became you?
And you took to the sidelines
And I said to you
"I'm here to carry on"
And you watched like a proud parent,
As I took my first steps?
Now it's me remembering you
As you lie in the ground
I'll always remember your calming voice
And be grateful for what I found

>>> Tạm dịch:

Thầy tôi

Nào cùng nhớ lần đầu tiên gặp gỡ
Em - một đứa trẻ đầy bỡ ngỡ
Mỉm môi cười thầy nhẹ nhàng nói khẽ
"Nào cô bé, chúng ta làm bạn nhé"
Và cứ thế, như bao học trò khác
Thầy chỉ em từng phút từng ngày
Thầy đã trở thành cả thế giới, cảm ơn!
Nhớ lần đầu tiên em khóc nhè
Vấp ngã đầu đời làm em gục ngã
Mỉm môi cười thầy nhẹ nhàng nói khẽ
"Nào cô bé, thầy bên cạnh rồi nhé"
Rồi cứ thế, mọi khó khăn tan biến
Em bước tiếp dù đời còn giông tố
Sóng gió đã qua tạo nên em của ngày hôm nay
Thầy còn nhớ ngày tim thầy tan vỡ?
Khúc mắc chuyện đời với người cha thân yêu
Vẫn mỉm cười em nhẹ nhàng nói khẽ
"Nào đừng lo, em bên thầy rồi nhé"
Thầy nhìn em với với ánh mắt ngày xưa
Và ngày đó, em biết thầy cũng thế
Cũng sợ hãi và lẩn trốn như ai
Thầy còn nhớ, ngày em rời xa mái trường?
Để bước tiếp con đường phía trước
Vẫn mỉm cười, thầy nhẹ nhàng nói khẽ
Thầy ở đây, vẫn trong tim em
Ấm áp những cái ôm, nhẹ nhàng từng lời nói
Thầy khuyên em gạt mọi sự sợ hãi
Để theo đuổi ước mơ hằng ôm ấp
Thầy nhớ chứ, ngày em trở thành cô giáo
Thầy nhẹ nhàng dựa ghế đá bên em
Vẫn nụ vười và giọng nói ân cần
"Thầy ở đây, để nhìn em tiếp bước"
Thầy nhìn em với ánh mắt tự hào
Như cha mẹ nhìn con mình chập chững
Và bây giờ đến phiên em tưởng nhớ
Ngày thầy kính yêu yên nghỉ dưới đất sâu
Lòng đất sao chôn được lời ân cần thầy căn dặn
Ơn thầy em xin mãi khắc ghi.

2. Teacher's Prayer

I want to teach my children how
To live this life on earth
To face its struggles and its strife
And to improve their worth
Not just the lesson in a book
Or how the rivers flow
But how to choose the proper path
Wherever they may go
To understand eternal truth
And know right from wrong
And gather all the beauty of
A flower and a song
For if I help the world to grow
In wisdom and in grace
Then I shall feel that I have won
And I have filled my place
And so I ask your guidance, God
That I may do my part
For character and confidence
And happiness of heart.

3.

I remember the times when you were there for me
Through my many tears you helped me really see
That you were always there for me
You stood close to me like a friend, there for me
Until the end
I will never forget you and the things
You helped me through
My inspiration is you
You were always there when I needed you
I now will always have great memories of you
You would ask me, "How are you doing?"
I would say I'm fine
As tears start to form in my eyes 
You always knew that I was really not fine
You are someone I want to be like
I found out who that person is; that person is you
I hope that you remember me through your days
You have touched my heart in so many ways
I look up to you and I see a ray of sunshine
Shining in on me
I knew God sent me one of his angels
When he sent you to me
You help me through it all
Coming to save me every time I fall
If I could say one word, that wouldn't
Tell it all
I am so happy to have you with me
You helped me to really see what I couldn't see
You helped me to find the real me
You turned me into the beautiful person
I was meant to be
If I say goodbye to you, I will just fall apart
because you have always been in my heart
I don't want to lose you
You care about me and I care about you too
I remember the day I first met you and you met me
It was like it was really meant to be
You are someone I hold close to my heart
There I know that we will never be apart.

>>> Xem thêm:

40 lời chúc ngày 20/11 hay và ý nghĩa nhất cho thầy cô giáo

25 bài thơ hay và độc đáo nhất tặng thầy cô ngày 20/11

40 câu danh ngôn hay và ý nghĩa nhất về thầy cô ngày 20/11

Theo TTHN

Viết bình luận: 50 lời chúc 20/11 bằng tiếng Anh hay nhất cho thầy cô giáo

  •  
Khoá học lớp 2-12 - Tuyensinh247